洋妹子喜欢的霓虹艺人榜单

4141条/页,1页

您是第10064位读者

楼主 小k屠榜2014/3/12 15:23:00

图片点击可在新窗口打开查看

共46万人次投票

图片点击可在新窗口打开查看

Q7. Best boyband
最佳男子团体???????? #1. KAT-TUN

Q12. New artist/band of 2013
最佳新团?????????????? #1. Hottake BAND (堀田家BAND)

Q13. Sexiest male singer
最性感男歌手???????? #1. Kazuya Kamenashi(龟梨和也)

Q15. Most want-to-be boyfriend
最想要的男友???????? #1. Kazuya Kamenashi(龟梨和也)

aaddy于2014-3-24 9:12:36锁定帖子说:

X

2 = =2014/3/12 15:24:00

Q7. Best boyband
最佳男子团体

#1. KAT-TUN

KAT-TUN may have debuted in 2006, but that hardly means their popularity has waned. In fact, the opposite has happened. The group members have focused on multiple personal endeavors throughout the years, the most recent being Hottake Band which Kazuya Kamenashi has worked on alongside Koji Tamaki.
The group most recently released the album “-kusabi” on November 27th, preceded by the singles “FACE To FACE” on May 15th and “EXPOSE” on Feburary 26th, 2013.

3 = =2014/3/12 15:25:00

Q12. New artist/band of 2013
最佳新团

#1. Hottake BAND (堀田家BAND)

Hottake Band is a unit formed by KAT-TUN’s Kamenashi Kazuya and Tamaki Koji for the 2013 NTV drama “Tokyo Bandwagon”. The duo acted as father & son in the program and provided the show’s theme song, “Sayonara☆Arigatou”.

The song topped the Oricon charts upon its release, showing the duo’s popularity wasn’t just contained to the show. The single’s PV format played off the duo’s role in the show. The image of a loving father performing with his son resonated with viewers.

4 = =2014/3/12 15:25:00

Q13. Sexiest male singer
最性感男歌手

#1. Kazuya Kamenashi(龟梨和也)

Earning his third consecutive win as the sexiest male artist is KAT-TUN’s leader, Kamenashi Kazuya. Known for his slender yet masculine body, the idol has won the hearts of many fangirls not only with his good looks, but with his distinctively sexy voice, which is also deemed as one of his main appeals.

Apart from his handsome features, Kamenashi Kazuya is also one of the most active members in the group through various activities such as drama and movie appearances. His acting skills have been applauded by both the Japanese and international audience alike. A jack of all trades, it’s not a surprise that the award goes to Kamenashi Kazuya.

5 = =2014/3/12 15:26:00

Q15. Most want-to-be boyfriend
最想要的男友

#1. Kazuya Kamenashi(龟梨和也)

6 = =2014/3/12 15:27:00

替楼下盖章ko自炒,小k抱走

这是什么东西都没见过

7 = =2014/3/12 15:27:00

已申锁

8 = =2014/3/12 15:29:00

替LX说,ko自炒,刷票榜,居然没某某地摊,外国野榜不靠谱等等等

然后一把捞走小k

9 = =2014/3/12 16:18:00

野榜确定,小k抱走。lx顺杆爬rs小心点。

10 = =2014/3/12 16:58:00

几个扣都要互相上rs

11 = =2014/3/12 16:58:00

啊是我看错了忽略10= =

12 = =2014/3/12 16:59:00

几个扣都要互相上rs
=====
RS在哪?

13 = =2014/3/12 18:54:00

屠榜…云迪O?

14 = =2014/3/12 19:07:00

感觉很久以前看到过差不多的

15 = =2014/3/12 19:13:00

几个扣都要互相上rs
===========
扣LS一脸大鼻涕,滚吧

16 = =2014/3/12 19:19:00

13点抱着你的浴帘滚,盖章都赶不走各路SB!!!

17 = =2014/3/12 19:21:00

没看到说我看错了所以忽略10么 没流量搞到要随便抓一句喷么

18 = =2014/3/12 19:29:00

============
不好意思看到叫我家饭群黑称的就客气不起来
良心的提醒您一句,不想被当做J外O招呼就别用这个字谢谢

19 = =2014/3/12 19:51:00

====
同理用凹的都是你家对吗w
不过随意吧我也没兴趣掐你家 我是一瞄看成9喷8才这么一句 话也立刻收回了?
不让这种自炒楼赶快沉?

20 = =2014/3/12 19:59:00

====
不过随意吧我也没兴趣掐你家 我是一瞄看成9喷8才这么一句 话也立刻收回了?
不让这种自炒楼赶快沉?
=========
半斤八两O你好,半斤八两O再见
跑别家帖子里嘴贱完还要立个牌坊,凹都没忙着JD是谁在叫她们凹了你反而挺上心
难得今天心情好跟你说个明白好了,XQ都叫凹是因为她们这样自称过,不过扣自始至终ko都看作是黑称见到就要反驳
和ko没仇的麻烦以后注意一下谢谢了,有仇的那ko反黑也别觉得冤枉了自己

21 = =2014/3/12 20:01:00

Ls不但眼瞎嘴还贱啊

22 = =2014/3/12 20:02:00

21L说的19L

23 = =2014/3/12 20:18:00

13点抱着你的浴帘滚,盖章都赶不走各路SB!!!
=============
只好上句型了
你才浴帘O你全家浴帘O
爹宇直妈浴帘你鱼缸,不谢

24 = =2014/3/12 20:41:00

我看错的前提用黑称那么难懂?= =用黑称的路人你都掐得完吗
认错了也不行真是幸亏你们今天心情好哇
反正该收的我都收回了我出去呗

25 = =2014/3/12 20:49:00

用黑称的路人自己贱被人掐本来就是活该
反正看过好多次ko掐这种用黑称的,说一句以后不用不就得了,偏要无理还取闹,这个路人真贱

26 = =2014/3/12 21:05:00

掐不完就见一个掐一个呗,我反正不相信有这么多人会没事嘴贱一下找骂的
真有的话送上门犯贱总不好再客气了,只能回一句不用谢

27 = =2014/3/12 21:49:00

见得最多的就是ko骂“再扣一次就扣光ls年终奖......”

28 = =2014/3/12 21:52:00

呵呵呵,看这些现在扣来扣去不淡定的跳脚的,去年的年终奖那肯定是被扣光的节奏啊wwwww

29 = =2014/3/13 7:43:00

====
不让这种自炒楼赶快沉?
===================
ls好心疼凹

30 = =2014/3/13 13:44:00

屠榜…云迪O?
====
GUN

31 = =2014/3/13 16:16:00

感觉很久以前看到过差不多的
====
年年都有的

32 沉L2014/3/13 16:23:00

LS不TL是会死啊

33 = =2014/3/13 19:17:00

木有想TL的, 但是看到L管就忍不住了

34 = =2014/3/14 0:26:00

在米国念书时认识的几个看日剧听日音的洋妞
确实都很喜欢小k

35 = =2014/3/14 2:51:00

这是洋妹子投的?我认识的洋妹子对亚洲男人根本不感兴趣

36 = =2014/3/14 13:46:00

这是洋妹子投的?我认识的洋妹子对亚洲男人根本不感兴趣
==========
欧美人里日音和日剧饭还是有的

37 = =2014/3/14 13:49:00

在米国念书时认识的几个看日剧听日音的洋妞
确实都很喜欢小k
之前在油管上有看到洋妞还专门录制视频一边HC 小k,一边介紹小k的剧

38 = =2014/3/19 12:44:00

有连结吗?

39 = =2014/3/23 14:49:00

Orz,帖子内容被屏蔽
你还没登陆,不可查看被屏蔽内容 →现在登陆

40 = =2014/3/23 18:36:00

39L的RS全都报应给39L的IDOL

41 = =2014/3/24 8:46:00

抱走小k

跳转→首页主版外传 黑犬J禁万能站务Johnnys-BBS图志 photo购物 shopping

4141条/页,1页

帖子锁定不必回复!